Omega Guard dan Lecithin : Mana Yang Lebih Berkesan Pecahkan Lemak?

BADAN KECIL, SELUAR LONGGAR

Semua ni gara gara Lecithin dan Omega Guard lah ni terpaksa terima pujian semua orang , cakap dah kurus, nampak macam anak dara 😍.

Terpaksa kecilkan saiz seluar baju semua sebab dah longgar.

OMEGA GUARD & LECITHIN PAKAR PEMBUANGAN LEMAK !

Yeayyy bestnye bila dah ada agen pembuangan lemak terhebat ni . Senang sikit nak buang lelemak degil yg ada tuhhh !

Tak la dok risau pikir mcm mana nak buang lemak lemak degil ni Badan makin naik . Fuhh mau tak risauu . Tambah tambah nak dekat raya ni . Lagi mencabar jiwa nak hadap kawan kawan , sedara mara . Fuhhhhh 😓😓😓

Jom korang buang lelemak degil dari sekarang . Sempat lagi nak cantas jauh jauh . buat apa simpan lelemak degil yang boleh mendatangkan PENYAKIT yang merbahaya


Bagaimana Lecithin dan Omega Guard Membantu Membakar Lemak?

LECITHIN

lecithin shaklee,pecah lemak,harga lecithin shaklee,harga ahli lecithin ,pecah lemak dengan lecithin

Lecithin bertindak sebagai ‘pengemulsi’ lemak. Apa itu pengemulsi lemak?

Pengemulsi lemak, memecahkan molekul lemak kepada molekul-molekul kecil. Apabila molekul lemak kecil-kecil, ia memastikan lemak tidak termendap di dinding membran.

Apabila lemak-lemak menjadi molekul yang lebih kecil, apabila ia bergerak ke sistem pencernaan, ia lebih mudah disingkir keluar dari badan. Untuk kesan yg lebih, makan makanan tinggi serat seperti oat, buah, sayur atau Alfalfa membantu menyerap molekul lemak yg kecil-kecil ini untuk dibuang melalui sistem pembuangan badan.

Maka, LECITHIN sangat membantu membasmi lemak-lemak “baru” yang bakal menginap dalam badan. Ia bertindak serta merta menyingkirkan lemak-lemak drp makanan berlemak yang kita makan. Sebab itu digalakkan makan Lecithin selepas makan seperti dinner & lunch.

READ :  Punca Belly Fat atau Lemak di Perut Susah Nak Hilang

.lecithin shaklee,pecahkan lemak dengan lecithin,kurus dengan lecithin

Dan LECITHIN sama sekali BUKAN MEMBAKAR LEMAK sepertimana yang difahami oleh sesetangah orang.

.

Fungsi Lecithin Shaklee selain membakar lemak , :

  •  memecahkan LEMAK dan melangsingkan
  • membakar lemak & kolestrol dgn BERKESAN
  • mengurangkan SEMBELIT kerana ia melembutkan najis
  • mencantikkan KULIT & OTOT
  • membantu mncegah tekanan darah tinggi, strok dan heart disease,insomnia
  • mengatasi masalah prostat bagi lelaki
  • menghalang terjadinya batu karang
  • menyokong kesihatan otak dan saraf
  • sebagai pelincir bagi sendi
  • meringankan stress
  • zat kecantikan bagi mghasilkan rambut sihat,kulit lembut gebu dan mncegah eczema
  • mngurangkan PMS dan gejala menopause

.

OMEGA GUARD

omega guard,omega 3 , pecahkan lemak

Omega Guard berfungsi sebagai agen pembakar lemak dalam badan. Ia meningkatkan kadar metabolisma badan –> maka sangat bagus untuk membantu membakar lemak- lemak yang dah lama tersimpan dalam badan, ringkasnya lemak tepu yang degil, termendap dan sukar disingkirkan.

menghalang pembentukan lemak  ➡ tingkatkan metabolime  ➡  bakar lemak

Kandungan Omega 3 dalam Omega guard bukan sekadar membantu pembakaran lemak tetapi juga bertindak balas lebih baik terhadap hormon dipanggil Leptin. Leptin memberi signal kepada otak, bahawa tubuh tidak lapar, sekaligus mengelakkan rasa nak makan. Leptin meningkatkan metabolisme anda dengan meningkatkan pengeluaran tiroid anda (tiroid anda mengawal metabolisme anda).  Jika badan anda tidak bertindak balas dengan baik terhadap Leptin maka sebaliknya berlaku – Anda akan lapar, dan anda akan menyimpan lebih banyak lemak.

.

Omega Guard Shaklee membantu membakar lemak,

omega guard shaklee untuk kurus,vitamin untuk pecahkan lemak,kurus dengan shaklee,pecahkan lemak shaklee

  • Omega 3 melancarkan perjalanan darah ke otot ketika bersenam. maka lebih banyak pembakaran lemak akan berlaku.
  • Memperbaiki kadar gula dalam darah – beri lebih tenaga utk bersenam
  • Menambah kadar penghasilan serotonin – kimia otak yang buat kita rasa kenyang – so boleh control makan.
  • Pengambilan omega 3 akan membantu tahap insulin berada pada 50% kurang dr kebiasaan. bila tahap insulin rendah pembakaran lemak akan berlaku. insulin rendah juga bantu kawal gula…maka gula/karbo tak jadi lemak.
  • menghalang penghantaran hormon kortisol yang mengalakkan penyimpanan lemak
READ :  Omega 3 Terbaik Untuk Melindungi Jantung Anda

.

7 Manfaat Omega Guard Shaklee iaitu Khasiat Minyak Ikan Untuk Kesihatan

1. Menyokong Kesihatan Jantung
2. Menyokong Fungsi Otak Yang Sihat
3. Menyokong Fleksibilit Sendi
4. Nutrisi penting untuk ibu hamil dan ibu menyusu
5. Menyokong Kesihatan Kulit
6. Meningkatkan kesihatan imun
7. Meningkatkan Kesihatan Sperma

Mana satu yang lebih baik untuk pecahkan lemak?

Jawapannya , Kalau yg nak inch loss, memamg sangat disarankan ambil Lecithin & Omega Guard bersama. Kesannya lebih baik dalam memecahkan lemak dalam badan anda

Jika peratusan body fat dalam badan kita berkurang , maknanya lemak dalam badan jugak turut berkurang

Umpama enjin kereta baru dan enjin kereta lama. Kereta badan performancenya mantap sebab dijaga dan diservis dengan elok. Pasti memberi impak pemanduan yang lebih maksima. Berbanding dengan enjin kereta lama yang diservis tetapi tak ditukarkan apa apa pon.

Bila lemak badan berkurang ,kesihatan kita pon semakin baik. Risiko untuk mendapat penyakit kronik juga menurun!

Testimoni Pengguna

Testimoni 1 : Risau badan naik mendadak semasa mengandung dan selepas bersalin?amalkan la omega dan lecithin semasa hamil ye.insyallah, badan tak akan naik.

SELAMAT UNTUK IBU MENGANDUNG ,BERPANTANG DAN MENYUSU

berat berlebihan semasa hamil,berat naik semasa mengandung,kurus semasa mengandung

Testimoni 2 : Pengambilan Lecithin + Omega Guard + Alfalfa = Suami tegur dah kurus 😀testimoni omega dan lecithin,kurus dengan omega dan lecithin.

Testimoni 3 : Berkongsi testimoni seorang isteri yang belikan suaminya OMEGA GUARD untuk masalah asma dan kolestrol, hasilnya seluar yang baru beli semakin longgar dan semakin bertenaga

testimoni omega dan lecithin,kurus dengan omega dan lecithin
.

Testimoni 4 : OMEGA GUARD BANTU KURUSKAN BADAN 💃. Tau tau  je baju longgar, taw2 je jarum penimbang dah ke kiri kan best  . 

.

Testimoni 5 : Nak kahwin and nakturunkan berat badan.Beliau mengamalkan OMEGA, LECITHIN & HERB LAX. Alhamdulillah berjaya loose weight sebanyak 15kg, cepat turun since dia jaga makan and diet sekali.

Sebelum consume Shaklee dia dah start diet atkins, tapi bila ambil carbo memang akan naik jugak berat dia.

Then lepas kahwin hari tu, diet entah ke mana dah tak berapa jaga dah. Tapi, Alhamdulillah berat tetap maintain bila dia consume OMEGA, LECITHIN & HERB LAX nih.

Langsing , kurus dengan cara lebih Sihat dgn Set Kurus Shaklee 

testimoni omega dan lecithin,kurus dengan omega dan lecithin

.

Testimoni 6 : Customer saya , kata nya kolesterol dia tinggi. Saya sugest dia ambik omega & lecithin. Alhamdulillah sebulan kemudian saya wasap dia tanya khabar.  Kata nya KOLESTEROL MENURUN 

testimoni omega dan lecithin,kurus dengan omega dan lecithin,kolesterol menurun,kolesterol dalam badan

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.