14 Kesan Selepas Mengamalkan Set Menyusu Shaklee

pengalaman set menyusu shaklee
Semakin ramai ibu-ibu yang menyusu memilih Shaklee dalam mengharungi suka duka perjalanan dunia penyusuan mereka. Saya pasti ibu2 semakin gemarkan khasiat yang didapati dari shaklee kerana ia terpancar di wajah anak2 yang disusui. Jom tengok kesan pengambilan vitamin Shaklee
.
Sesiapa yang ambil Set Penyusuan Shaklee tak perlu lagi mencari set berpantang. Kerana ia bertindak juga sebagai vitamin semasa berpantang ūüôā
.
Jimat kan?
Malah yang bukan menyusu pun puas hati dengan kesannya sebab set ini membantu mereka untuk dapatkan badan yang sihat dan penuh energy.
.
Ha ini la kelebihan utama set menyusu ni, suami pun boleh makan tau. 
.
Nak tahu sejauh mana kepuasan pengguna untuk set menyusu ni?? Meh saya bawakan koleksi testimoni mereka yang consume set ini.

14 Kesan Selepas Mengamalkan Set Menyusu Shaklee

KESAN UTAMA setelah mengambil Set Penyusuan Shaklee ini ialah :

  1. Badan rasa lebih bertenaga walaupun dalam berpantang dan menyusukan anak
  2. Badan tidak mudah rasa lesu dan letih 
  3. Fikiran lebih positif
  4. Tidak mudah stress dan mudah menangani masalah dengan baik dan tenang
  5. Membantu melancarkan sistem perkumuhan dengan lebih lancar  dan elakkan sembelit terutamanya semasa berpantang 
  6. Badan mempunyai sistem imun yang tinggi dan mudah recover jika sakit.
  7. Luka lebih cepat sembuh
  8. Kulit lebih halus dan cantik berseri
  9. Kesihatan bayi meningkat
  10. Keintiman suami isteri semakin hangat
READ :  Tips Elakkan Susu Badan Merudum Di Bulan Puasa

rupa-rupanya terdapat KESAN SAMPINGAN bila makan vitamin ini terutama bagi ibu yang menyusu kerana ramai TESTIMONI yang menulis dan ianya diakui oleh ramai ibu , antaranya ialah :

11. Susu ibu menjadi lebih pekat

12. Susu berubah menjadi lebih kekuningan atau sedikit kehijauan

13. Penghasilan susu meningkat terutama apabila kerap menyusukan bayi mahupun sesi perahan yang konsisten sehingga payudara kosong.

14. Payudara mudah rasa bengkak terutama apabila si ibu tidak skip makan dan membuat perahan @ direct feeding sehingga payudara benar2 kosong SECARA KONSISTEN.

set menyusu shaklee murah

Testimoni Selepas Mengamalkan Set Menyusu Shaklee

Testimoni #1 : Puan Salwa hanya ambil set menyusu shaklee untuk bantu banyakkan susu badan , tapi akibat selain banyakkan susu badan,ialah :

  • parut jerawat hilang
  • tona semakin sekata
  • kulit tidak berminyak
  • tak perlu bermekap
  • suami semakin sayang
READ :  Teknik dan Cara Merawat Masalah Susu Badan Tersumbat atau Clogged Duct

testimoni set menyusu shaklee,

Testimoni #2 : Setia mengambil set menyusu shaklee dari anak pertama dan seterusnya!

testimoni set menyusu shaklee,

Testimoni #3: Susu badan semakin meriah. lebih cergas dan tak mudah letih,takde stress pun dalam pantang. Set Menyusu Shaklee memang best

testimoni set menyusu shaklee,pengalaman set menyusu shaklee

Testimoni #4 : Sekali perah dapat 8oz. lepas amalkan set menyusu Shaklee

vitamin untuk ibu menyusu

Bagaimana ingin Mendapatkan Vitamin Shaklee?

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱¬†Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩¬†Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(i) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
14 Kesan Selepas Mengamalkan Set Menyusu Shaklee was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Berpengalaman lebih 6 tahun sebagai Shaklee Business Leader . Saya menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa , secara ‘online’ dan ‘offline’ .

Saya disini ingin berkongsi dengan anda maklumat,tips dan info kesihatan yang berguna, dan ada yang saya tuliskan mengenai pengalaman saya sendiri.

Hubungi saya secara terus

Call/Whatsapp : +6013-4211610
Link Whatsapp : http://www.wasap.my/60134211610

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.