Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee dan Cara Mendaftar

Alhamdulillah , ramai customer yang bertanya bagaimana ingin mendaftar menjadi ahli shaklee & apakah kelebihannya.Maklumlah dah jadi pengguna setia nak juga tahu apa faedah jadi member kan.

Tak habis-habis nak promote pasal bisnes Shaklee. Itu yang silap. Prinsip asas bisnes Shaklee adalah ‘Sharing’ atau ‘Berkongsi’. Jadi bukan nak promote ya tapi nak berkongsi je. Dalam dunia Shaklee tiada paksaan.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, kami mengalu-alukan kedatangan !

 

Kelebihan Mendaftar sebagai Ahli Shaklee 

Keahlian Shaklee, Kelebihan menjadi ahli shaklee

1) Belian produk dengan harga ahli ,jimat sehingga 15-25% dari harga runcit

2) Nikmati BONUS bulanan 5%-21% jika belian dari 150uv (bulanan). Makan sendiri pun boleh dapat bonus tau 🙂

3) BERPELUANG menjana pendapatan dengan bisnes Shaklee, (online dah offline) dengan bantuan MENTOR.

4) ACCESS kepada SPECIAL GROUP  Shaklee Golden Lounge untuk testimonial yang telah menggunakan produk Shaklee.

5) Mereka yang register dengan Nadia, saya sendiri  akan masukkan mereka dalam sebuah group Gojes Rich Family (GRF) di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini.Serta bimbingan bagaimana jika mereka ingin membuat bisness Shaklee

Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online dan perkongsian kisah jatuh bangun orang lain dalam perniagaan online ini.

Jika hendak berjaya, kita mesti dikelilingi oleh mereka yang sudah berjaya.

Saya kongsikan pada anda, sebahagian kecil pencapaian saya bersama Shaklee yang pada mulanya saya sendiri mendaftar Shaklee untuk makan sendiri je

 

Yuran Keahlian Shaklee

Bermula dengan modal serendah RM65 ataupun tanpa modal lansung !

➀ Pendaftaran keahlian : RM 65 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit

Atau

➁ Pembelian bernilai RM 680 (bersamaan 200 UV) akan mendapat keahlian PERCUMA.
 
Menarik kan? Yang bestnya tak payah nak ada minimum purchase untuk maintain membership… Kecuali lah kalau dah 2-3 tahun tak beli apa2.. itu kemungkinan membership pun dah tak valid.



Bagaimana  Mendaftar sebagai Ahli atau Pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM680) untuk mendapat keahlian percuma.
  • Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran), jadi anda tak perlu susah payah isi borang
atau 
  • Pergi sendiri ke branch Shaklee berdekatan dan mendaftar menggunakan ID saya (sms/email untuk medapatkan no id) sebagai sponsor/upline. Anda perlu memasukkan nama ,ID Shaklee & No telefon saya  sebagai penaja anda.
Nama : Nornadia bt Mansor
Id Shaklee : 866457
Phone no : 013 4211610

Setelah selesai, sms kepada saya,Nama dan ID member yang telah didaftarkan di bawah saya.

 

 

Adakah Produk Shaklee Berkesan?

Saya percaya bila dah kenal & yakin dengan Shaklee memang tak berpaling dah pada produk lain especially yang kat kedai2, sebab:

# Shaklee tiada bahan kimia yang berbahaya.
# Shaklee adalah biodegradable.
# Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi & diproses secara semulajadi.
# Shaklee BUKAN SINTETIK!
# Shaklee halal dah diyakini.
# Shaklee natural.

Yang penting ia sangat menjaga standard dan very2 strict. Shaklee follows rules yang paling stringent, misalnya policy Shaklee lebih ketat dari USDA dan FDA.Walaupun Shaklee adalah supplement tapi ia mengikuti garis panduan FDA. bukan sekadar DSHEA. DSHEA tak requires ujian klinikal tapi Shaklee buat ujian klinikal tau!

 


————————————
Saya adalah pengedar Shaklee ,
Nornadia Mansor 
ID Shaklee : 866457 
 
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
Email : nornadiamansor@yahoo.com
 
 
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
jadual pengambilan vitamin
tips ekslusif
konsultasi percuma berterusan
layak dijemput ke ekslusif group di FB.
———————————————
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge