Fungsi dan Kebaikan Setiap Produk Youth Skincare Shaklee

set penjagaan kulit shaklee,youth skincare shaklee,harga youth skincare shaklee,kebaikan youth shaklee, produk kecantikan malaysia,produk kecantikan selamat
Buat julung-julung kalinya Shaklee bakal perkenalkan YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia dalam masa yang terdekat ini.
.
Produk Shaklee yang bakal menggantikan Enfuselle dan Nutriwhite ini adalah produk skincare yang inshaAllah lebih baik dari kedua-dua produk tersebut. Jom kita tengok apa yang bestnya Youth Skincare Shaklee ini.Rujuk entry saya sebelum ini
.
set penjagaan kulit shaklee,youth skincare shaklee,harga youth skincare shaklee,kebaikan youth shaklee, produk kecantikan malaysia,produk kecantikan selamat
YOUTH Skincare Shaklee ini terdiri daripada 7 jenis produk yang sangat amazing iaitu:
🦋YOUTH Activating Serum
🦋YOUTH Perfecting Skin Toner
🦋YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30
🦋YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser
🦋YOUTH Advanced Renewal Night Cream
🦋YOUTH Activating BB Cream
🦋YOUTH Radiance C + E

Kenapa perlu pilih YOUTH sebagai skincare kita?

Bestnya YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia ini, ia 100% menggunakan tumbuh-tumbuhan, tidak diuji ke atas haiwan dan bebas gluten!
Dan yang paling best, semua produk ini mengandungi polifenol yang bantu membaikpulih kulit muka hingga ke peringkat sel. Best kan? Sihatkan kulit dari akar dia.

Fungsi dan Kebaikan Setiap Produk Youth Skincare Shaklee

Okay sekarang kita pergi untuk satu-persatu kebaikkan setiap Produk Shaklee Baru ini.

1. YOUTH Activating Serum

YOUTH Serum ni mempunyai 10 kali ganda bahan aktif yang bantu pemulihan secara kritikal. Dengan campuran vitamin, polifenol, produk ini dapat bantu penghasilan kolagen dan membaikpulih hingga pada tahap sellular. Mengembalikan aura seri muka yang superb dan keremajaan kulit.

2.YOUTH Perfecting Skin Toner

Dengan YOUTH Toner, kulit anda akan kelihatan lebih licin, lebih lembap dan juga terpelihara dari dari sel-sel yang telah mati (yang menjadikan kulit kusam) dan bebas dari segala pencemaran persekitaran (toksin-toksin). Ia bantu menjadikan kulit kita lebih berseri-seri!
.

3.YOUTH Age Defense Mineral Moisturizer SPF 30

  • Melindungi kulit kita jauh dari sinaran matahari.
  • Sumber bahan semulajadi dari hidupan laut biopolimer yang terdapat di dalam moisturizer ini bantu lindungi kita daripada pencemaran.
  • Kesan dari vitamin yang terkandung di dalam produk ini dapat membantu melembapkan kulit wajah kita dan meningkatkan penampilan tona warna kulit yang lebih sekata.
.

4.YOUTH Luminous Gel Oil Cleanser

Produk 3 dalam 1 ini yang mengandungi :
  • pH yang seimbang
  • Bebas sabun
  • Gabungan daripada vitamin dan polifenol serta alga – mengilatkan kulit, menjernihkan kulit dan menyediakan kulit kita untuk menghadapi dunia yang kita hidup sejak lahir.
.

5.YOUTH Advanced Renewal Night Cream

Krim malam yang sangat dinanti-nantikan ini dijangkakan dapat menyokong proses pembaharuan sel kulit muka kita sewaktu kita sedang tidur. Wow, best sangat ni!
.
Lagi kan, dengan campuran bahan botani yang sangat best, ia bantu penghasilan kolagen dan elastin yang membuatkan kulit kita kelihatan lebih muda, lebih lembut dan halus, dan glowing!
.

6.YOUTH Activating Beauty Balm Cream (BB Cream)

Balm ni ada 5 jenis tahu. Nanti tunggu official announcement dari pihak Shaklee sama ada mereka bawa masuk kelima-lima ataupun tak bawa masuk 1 pun. Hehe. Apa-apa kena tunggu. Tapi untuk pengetahuan, YOUTH Balm ini berfungsi untuk 5 dalam 1 iaitu:
  • Menyeimbangkan
  • Memperbaiki
  • Menghidrat
  • Memelihara
  • Melindungi
Kulit muka kita supaya boleh kelihatan lebih muda dari usia sebenar! Hihi. Seronok kan?
.

7.YOUTH Radiance C + E

Yang terakhir, formula gabungan vitamin C tulen dan vitamin E ini bantu mencerahkan kulit dan ia telah terbukti dapat mengurangkan kesan garisan-garisan dan kedutan. Ia juga bantu mengurangkan pigmentasi, melicinkan tekstur kulit dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan.
.
.
Memang sangat tak sabar nak tunggu YOUTH Skincare Shaklee Produk Baru Bakal Gegar Malaysia launching. Memang akan beli punya lah! Jom bersama kami buat persediaan untuk ucap selamat datang kepada Produk Skincare Shaklee yang sangat awesome ni.

Testimoni Pengguna Yang Menggunakan Youth Skincar

Walaupon Youth SKincare bakal dikeluarkan pada March 2018, Shaklee telah membekalkan sample kepada Master Coordinator yang aktif dalam Shaklee. Dan untuk pengetahuan anda, Youth SKincare telah lama dipasarkan di pasaran luar negara (Ramai minah saleh yang guna )

READ :  Youth Skincare Shaklee, Kesan Seawal 1 Minggu Penggunaan

# Testimoni 1 : Puan Ainur dah mengunana Skincare Youth selama 2 minggu dan kesannya superbbb!testimoni youth shaklee,review youth shaklee,youth skincare shaklee bagus,pengguna youth skincare shaklee,harga youth skincare shaklee

# Testimoni 2 : Keduatan dibawah Mata semakin hilang selepas 30 hari menggunakan Youth Shakleetestimoni youth shaklee,review youth shaklee,youth skincare shaklee bagus,pengguna youth skincare shaklee,harga youth skincare shaklee

# Testimoni 3 : Garis halus dan kedutan sebelum dan selepas penggunaan YOUTH SKINCARE kurang dari 24 jam

testimoni youth shaklee,review youth shaklee,youth skincare shaklee bagus,pengguna youth skincare shaklee,harga youth skincare shaklee

# Testimoni 4 : Jeragat dan kedutan hilan selepas 30 hari amalkan Youth Skincare Shaklee

READ :  Youth Skincare Shaklee : Terbukti Meningkatkan Kecantikan Kulit

———————————–
SayaNornadia Mangat
sor , ID Shaklee : 866457
adalah pengedar sah Shaklee anda
.
Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan,
sila hubungi :
.
SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩Email : nornadiamansor@yahoo.com
.
ATAU
.
♥Walk In ke mana manacawangan Shakleeberdekatan, gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan♥
.
Setiap pembelian di laman ini, anda layak menerima :
☑Jadual pengambilan vitamin
☑ Tips ekslusif
☑Konsultasi percuma berterusan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge