Dapat Cashback atau Komisyen Tiap Kali Beli Barang Online

Saya kaki shopping online. Sebab kadang tu lebih untuk beli online dari pergi ke kedai sebab kita boleh dapat harga yang lebih murah dan ada jugak yang sediakan voucher atau kupon untuk potongan harga.

Sebut je online shop mana? LAZADA, Shopee, 11Street, Zalora, PopLook, Sephora, Booking.com, Hermo dan banyak lagi

Tapi kalini, saya nak share… Tiap kali saya beli barang online, akan dapat cashback atau komisyen .

Membeli-belah lah secara bijak di SHOPBACK

Bukan sahaja dapat diskaun tetapi juga dapat bonus wang

READ :  Review : 7Skin Collagen Foundation ,Memang Puas Hati !

Apa itu SHOPBACK?

Shopback.My  ni merupakan satu website yang mengumpulkan lebih daripada 500 online stores. Antara online stores favourite saya adalah Shopee, Taobao, Malaysia Airline (MAS), Booking.com, Expedia, AliExpress, Lazada, Adidas, dan Qoo10. Banyak lagi yang best best sebenarnya. Zalora pun ada! Mobile Topup pon ada!

Korang pilih la website apa yang korang nak shopping kemudian shoppinglah tanpa was was. Lepas dah buat pembayaran , tak lama lepas tu korang akan dapat email pengesahan dari Cashbask iaitu amount komisyen yang korang dapat dari belian tadi .

READ :  Review Produk Anda Secara Percuma

Dapat Cashback atau Komisyen Tiap Kali Beli Barang Online

Kelebihan dia adalah, bila kita buat pembelian melalui website Shopback, kita akan dapat duit balik.

Contohnya kita spend RM1000, offer cashback ketika itu adalah 11%. So kita akan dapat balik duit RM110

Babe, Mobile Topup pon ada wei, dapat cashback 7.5% !, katakan koramg topup RM100, dapat balik RM7.50

Dah matang tempoh dia.. cashback tu kita boleh redeem masuk kat bank kita. Duit tu kita boleh transfer terus ke bank account kita.

Memang nampak macam , ‘ek elehh sikitnya dapat’. Tapi daripada tak dapat langsung, mana lagi rugi? 😜

READ :  Review : 7Skin Collagen Foundation ,Memang Puas Hati !

Dapat PERCUMA CashBack RM5 Jika Sign Up ShopBack

Korang yang ingin sign up  klik link dibawah ni, akan dapat cashback RM5 

 ➡  https://www.shopback.my/referred-signup-bonus?raf=lcgenk

 ➡  https://www.shopback.my/referred-signup-bonus?raf=lcgenk

Memang website ni sangat-sangat best! The more you spent, the more you get!

Kalau nak dapat lagi banyak cashback, rajin-rajinkan lah diri tolong book kan tiket flight untuk kawan-kawan dan family. Dapat collect lebih sikit cashback. Tolong book kan je, bukan tolong bayar 😆

Untung-untung duit cashback tu boleh bawak pergi travel. Sebab selalunya expedia akan berikan up to 6% cashback daripada harga tiket flight.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.