Daftar Keahlian

Alhamdulillah , ramai customer yang bertanya bagaimana ingin mendaftar menjadi ahli shaklee & apakah kelebihannya.Maklumlah dah jadi pengguna setia nak juga tahu apa faedah jadi member kan

Tak habis-habis nak promote pasal bisnes Shaklee. Itu yang silap. Prinsip asas bisnes Shaklee adalah ‘Sharing’ atau ‘Berkongsi’. Jadi bukan nak promote ya tapi nak berkongsi je. Dalam dunia Shaklee tiada paksaan.

Tahun 2017, genaplah 6 tahun saya bersama Shaklee. Full time housewife dengan perniagaan shaklee disamping 2 orang anak . Syukur tak terhingga Allah lorongkan saya dengan bisness Shaklee. Bisness yang mudah !

.

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari keluarga Shaklee kami, kami mengalu-alukan kedatangan ! 

Kelebihan Mendaftar sebagai Ahli Shaklee

Keahlian Shaklee, Kelebihan menjadi ahli shaklee

Membership Shaklee akan melayakkan anda mendapat peluang sebagai distributor dan seterusnya biznes leader  (InshaAllah andai satu hari berjaya menjadi biz leader Shaklee)

Jom kt tgk apa kelebihan seorang Ahli  Shaklee!

17 Kelebihan Apabila Mendaftar Sebagai Ahli Shaklee

1. Mendapat harga ahli dengan untung runcit sebanyak 15-20% diskaun

2. Berpeluang mendapat bonus peribadi bermula dgn 5% sehingga 21% hasil daripada penggunaan sendiri / guna, berkongsi manfaat dan jual pada kenalan, keluarga

3. Mendapat promosi khas Shaklee untuk distributornya. Cycle baru ini Shaklee Malaysia telah mengatur pelbagai strategi promosi esklusif buat Pengedar Sah Shaklee.

4. Berpeluang hadiri talk, seminar anjuran Shaklee. Pengedar dapat menimba ilmu dari pakar kesihatan, pakar nutrisi setiap bulan melalui program ceramah yang diatur Shaklee.

5. Berpeluang menghadiri konvesyen kebangsaan Shaklee yang diadakan setiap tahun.Tahun ini Shaklee mengadakan dua Konvensyen, satu khusus buat Pemimpin Jualan yang telah berlangsung pada Februari yang lalu dan Konvesyen Nasional yang bakal berlangsung pada 29 April 2017 di Sunway Resorts. Pada konvensyen ini, pemimpin jualan diraikan dan diiktiraf oleh Shaklee dengan anugerah-anugerah khas.

6. Dijemput menghadiri kelas-kelas produk, dan kesihatan anjuran Shaklee setiap bulan di branch Shaklee berdekatan anda seluruh Malaysia.

7. Berpeluang menjadi seorang leader Shaklee!

Untuk point no 7, ini adalah untuk mereka yang serius berbisnes, dimana rata-rata kami pun dulu bermula sebagai distributor dan mula terjebak dgn biznes Shaklee pabila ia mula diterima oleh kenalan dan keluarga dan dari situ ia menjadi satu bisnes untuk kami dari rumah

Apabila menjadi bisnes leader shaklee, anda berpeluang mendapat

8. Bonus Kepimpinan Shaklee sehingga 6 peringkat, iaitu Maksimum 21%.

9. Insentif Koordinator Shaklee Leader sehingga 1.5%

10. Car Bonus Program tanpa had. Shaklee memberikan Bonus kereta dalam bentuk wang tunai setiap bulan dan ia mengikut jumlah jualan kumpulan. Bonus ini tiada had, selagi mana anda membantu organisasi anda untuk maju dan membesar.

11. Peluang jelajah di dalam negara, luar negara dan UMRAH untuk Muslim Leaders. Bagi Tahun Fiskal baru 2017/18, Pengedar Shaklee berpeluang untuk menikmati:

Shaklee Leader Retreats selama 3 Hari 2 Malam
Shaklee Regional Incentive Trip ke Bangkok selama 4 Hari 3 Malam
Shaklee International Incentive Trip – Mediterranean Cruise selama 8 Hari 7 Malam melawati 3 buah Negara Spain, France, Italy untuk melawat 6 bandar – Barcelona, Provence, Villefrance, La Spenzia, Civitavecchia dan Naples.
Peluang istimewa diberikan kepada Pengedar Shaklee yang beragama Islam untuk memilih Kembara Umrah bersama Shaklee.

Ini kelebihan menjadi ahli Shaklee dan untuk realisasikan kelebihan itu, kami s akan membantu anda dgn

12. Berpeluang join support group di Whatsapp, Telegram dan Facebook.

13. Bimbingan Kelas marketing, sales, copywriting, social media,tips bisnes dan produk melalui Online medium.

14. Konsultasi Produk dan Kesihatan secara Online dan Offline.

15. Kelas/seminar secara Offline di seluruh Malaysia

16. Peluang sedut ilmu dari Leader dan Master-master hebat di s2u Families.

17. Konsultansi bisnes EXCLUSIVE 1-1. Janji sendiri mahu, kami membantu.

 

Cara Menjadi Ahli Shaklee Yang Sah!

Kit Keahlian Shaklee Yang Disahkan Oleh Ministry Of Health (MOH) & KKLIUC
 

2 pilihan untuk anda menjadi ahli Shaklee

Bermula dengan modal serendah RM69 ataupun tanpa modal lansung !

(1) Pendaftaran keahlian : RM 69 + RM 10(WM)/RM 20(EM) Postage Memberkit

Atau

(2) Pembelian bernilai RM 680 (bersamaan 200 UV) ,dalam 1 resit akan mendapat keahlian PERCUMA.

Menarik kan? Yang bestnya tak payah nak ada minimum purchase untuk maintain membership… Kecuali lah kalau dah 2-3 tahun tak beli apa2.. itu kemungkinan membership pun dah tak valid. 

Bagaimana  Mendaftar sebagai Ahli atau Pengedar Shaklee

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM69 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM680) untuk mendapat keahlian percuma.
  • Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran)
atau 
  • Pergi sendiri ke  branch Shaklee berdekatan dan mendaftar menggunakan ID saya (sms/email untuk medapatkan no id) sebagai sponsor/upline. Anda perlu memasukkan nama ,ID Shaklee & No telefon saya  sebagai penaja anda.

 

Nama : Nornadia bt Mansor  
Id Shaklee : 866457 
Phone no : 013 4211610


Setelah selesai, sms kepada saya,Nama dan ID member yang telah didaftarkan di bawah saya.

Nota Kaki : Nak mudah? Hubungi saya terus ,saya akan daftarkan anda secara online tanpa anda perlu mengisi borang . Kemudian,anda boleh pilih samada nak teruskan belian di cawangan terdekat atau pengeposan . 

 

Adakah Produk Shaklee Berkesan?

Saya percaya bila dah kenal & yakin dengan Shaklee memang tak berpaling dah pada produk lain especially yang kat kedai2, sebab:

  •  Shaklee tiada bahan kimia yang berbahaya.
  •  Shaklee adalah biodegradable.
  •  Shaklee dibuat dari bahan2 semulajadi & diproses secara semulajadi.
  •  Shaklee BUKAN SINTETIK!
  •  Shaklee halal dah diyakini.
  •  Shaklee semulajadi
Yang penting ia sangat menjaga standard dan very2 strict. Shaklee follows rules yang paling stringent, misalnya policy Shaklee lebih ketat dari USDA dan FDA.Walaupun Shaklee adalah supplement tapi ia mengikuti garis panduan FDA. bukan sekadar DSHEA. DSHEA tak requires ujian klinikal tapi Shaklee buat ujian klinikal tau!
.
.