Cara Beli Vivix Shaklee dengan Harga Murah dan Lebih Jimat

harga vivix shaklee paling murah,harga vivix sebotol,harga ahli vivix shaklee 2018

Ramai antara pelanggan tertanya tanya berapakah harga sebotol VIVIX SHAKLEE? Saya akui harga untuk sebotol Vivix lebih mahal jika dibandingkan dengan vitamin Shaklee yang lainnya.

Tapi ,harganya lebih berbaloi dengan khasiat dan manfaat Vivix yang terkandung didalamnya sangat bagus untuk kesihatan umum.

Bukannya terus buat kesimpulan “ala, mahal sangat ,membazir je”. Ternyata, kos rawatan bagi sesuatu penyakit lebih berganda mahalnya dari sebotol Vivix!

bahan vivix shaklee,kandungan vivix shaklee,ingredient vivix shaklee,vivix shaklee,vivix harga ahli,vivix harga murah

Fungsi dan khasiat vivix shaklee,vivix shaklee 2018,kebaikan vivix shaklee,harga ahli vivix shaklee 2018,vivix shaklee bagus  

Bagi saya, setiap produk pun akan katakan ia adalah produk terbaik..kan? Tapi, kita ambil dari sudut bagaimana vitamin itu bertindak didalam badan atau bagaimana ia berfungsi .

kelebihan vivix shaklee,harga vivix paling murah,vivix shaklee untuk apa,kebaikan vivix shaklee

dan akhir sekali ,tentulah testimoni pelanggan (klik link) yang sudah berjaya sihat dan kembali pulih selepas penggunaan

Cara Nak Beli Vivix Shaklee dengan Harga Ahli yang Murah dan Menjimatkan

Jadi, saya nak kongsikan dengan anda semua bagaimana mendapatkan dan membeli VIVIX SHAKLEE dengan harga yang murah dan lebih menjimatkan.

READ :  8 Sebab Vita-Lea For Children Shaklee Menjadi Rebutan Ibu Bapa Dan Anak-Anak Di Malaysia

Yang pastinya, mestilah ramai yang taknak lepaskan peluang ini  kan ? Promosi yang jauh lebih jimat.

#1- Membeli dengan Harga Ahli

Jika anda tinggal berdekatan dengan mana mana cawangan Shaklee, anda boleh menggunakan ID saya untuk membuat belian mana mana cawangan  Shaklee, (semak cawangan Shaklee berdekatan anda DISINI)

ID Shaklee : 866457 (Nornadia Mansor)

Harga pasaran untuk sebotol Vivix adalah RM475 . Tapi ,dengan harga ahli pula jauh lebih murah antara 15%- 20% untuk setiap botol. Jimatkan? banyakkk tu 🙂 Selain dari itu, banyak lagi kelebihan sebagai ahli Shaklee  

Haaa.. belian dengan harga ahli adalah lebih menjimatkan jika dibandingkan dengan harga runcit.

  • 1 botol Vivix Shaklee,  RM 390
  • 2 botol  Vivix Shaklee ,  Rm770 dengan banyak lagi kelebihan

#2- Beli untuk PENJIMATAN BERGANDA

Semestinya belian 2 botol Vivix lebih banyak penjimatan berbanding belian 1 botol. Kerana Shaklee menawarkan belian 2 botol Vivix ,anda layak mendapat

  • Percuma pengeposan
  • Percuma keahlian Shaklee (jimat RM65)
  •  Pulangan tunai RM36.10
vivix twin pack,harga vivix paling murah,harga vivix shaklee rm,harga vivix sebotol

Shaklee berbesar hati menawarkan promosi dengan harga jimat dan lagi menjimatkan.

Vivix nyata lebih murah dari kos perubatan & kesakitan yang perlu anda tanggung.

Banyak kisah sedih yang sering kita baca di akhbar dan media sosial yang menceritakan perihal kos perubatan yang semakin meningkat sehingga tak dapat ditanggung oleh pesakit dan keluarganya.

READ :  6 Tips Memilih Produk Minyak Ikan Terbaik

Kejatuhan nilai ringgit menyebabkan kos ubat dan peralatan bagi rawatan kesihatan di hospital swasta meningkat pada kadar 15% setiap tahun.

Lihat di gambar, anggaran kos perubatan pada 2035. Untuk Kanser sahaja, 121 ribu – 2 juta. Ia terlalu mahal dan menakutkan lebih-lebih lagi kepada pesakit terutama golongan berpendapatan sederhana ke bawah.

kos perubatan di malaysia,kos rawatan penyakit kritikal,kos rawatan kanser,kos rawatan jantung

Vivix Shaklee adalah produk yang telah dibuktikan secara klinikal mampu memperbaiki hingga ke dalam sel DNA yang rosak dalam badan kita yang menjadi punca penyakit.

Terbukti dengan beribu testimoni dan disokong oleh doktor perubatan, Vivix Shaklee kini menjadi pilihan berjuta rakyat Malaysia untuk menikmati kesihatan optima dan kembali ceria menjalani aktiviti harian.

READ :  TESTIMONI VIVIX: SAKIT AYAH DAH KURANG, UBAN KEMBALI HITAM :)

Anda juga harus mencuba dan jadikan Vivix sebagai amalan harian seisi keluarga.

————————————

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(ii) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Cara Beli Vivix Shaklee dengan Harga Murah dan Lebih Jimat was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Berpengalaman lebih 6 tahun sebagai Shaklee Business Leader . Saya menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa , secara ‘online’ dan ‘offline’ .

Saya disini ingin berkongsi dengan anda maklumat,tips dan info kesihatan yang berguna, dan ada yang saya tuliskan mengenai pengalaman saya sendiri.

Hubungi saya secara terus

Call/Whatsapp : +6013-4211610
Link Whatsapp : http://www.wasap.my/60134211610

You may also like

3 Ulasan

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.