Akibat Beli Produk Shaklee Di Lazada,Seribu Penyesalan

produk shaklee palsu,shaklee original vs fake,shaklee fake,shaklee tiruan,

“saya menyesal beli shaklee ,tak bagus ,tak berkesan”….rupanya beli kat Lazada, 11 street, Shopee. Yang katanya harga murah sampai tak masuk akal, kami pengedar Shaklee pon pelik,  harga yang dijual lebih murah dari harga ahli Shaklee (eh, ada ke orang jual tapi potong duit gaji sendiri?) .

Shaklee sendiri tak bagi jaminan mengenai ketulenan pada pembelian melalui website diatas, carilah pengedar Shaklee yang sah dan berpengalaman

Alkisahnya bermula bila kami dapat banyak aduan dari pengguna

  • Nak mintak konsultasi
  • Kenapa makan vitamin,tapi takde apa kesan pon…
  • Barang yan diterima ,hampir expired!
  • Barang yang dipos tak sampai sampai
  • Penjual senyap bila seal Shaklee terbuka,vitamin rosak!

vitamin c shaklee fake,shaklee fake,produk shaklee tiruan,beli shaklee di shopee,produk shaklee palsu,shaklee original vs fake

Terlebih dahulu saya ingin mohon maaf kepada pihak tuan/puan.

Untuk makluman tuan/puan, mereka yang menjual produk Shaklee di Lazada, 11Street,Shopee dan portal yang seangkatan dengannya adalah mereka yang melanggar Akta jualan Langsung & peraturan yang telah ditetapkan oleh pihak Shaklee Malaysia, yang mana penjual boleh di ambil tindakan jika sabit kesalahan! dan ketulenan produk yang dijual tersebut adalah DIRAGUI

Ianya jelas adalah pelanggaran terhadap P & R Shaklee

Dan ini bukalah rekaan dari kami , tapi adalah dibawah PEKELILING , sila lihat gambar dibawah:

READ :  Kenalpasti Tahap Dehidrasi Melalui Warna Urin
produk shaklee palsu,shaklee original vs fake,shaklee fake,shaklee tiruan,
Tertakluk dibawah Akta Jualan Lansung

.

Ini adalah kenyataan rasmi dari pihak Shaklee mengenai PENGHARAMAN MENJUAL PRODUK SHAKLEE DI 11Street, Lazada,Shopee, dan Mana Mana E Commerce Site

Ketulenan Produk Shaklee DIRAGUI!

(i) Notis Rasmi Shaklee mengenai Kesalahan Menjual Produk Shaklee di Website E Dagang

produk shaklee palsu,shaklee original vs fake,shaklee fake,shaklee tiruan,
Kesalahan Menjual di E Dagang

(ii) Notis Ketulenan Produk Shaklee bagi pembelian melalui E-dagang

produk shaklee palsu,shaklee original vs fake,shaklee fake,shaklee tiruan,
Ragu ragu dengan ketulenan produk Shaklee yang dijual di E Dagang

• Mereka-mereka ini menjalankan merupakan penjual sindiket pasaran gelap yang mana tidak bertanggung jawab dan hanya mencari untung cepat.

• Harga jualan mereka adalah jauh lagi murah berbanding harga pasaran mahupun harga pengedar, tetapi:

o Produk Shaklee yang dijual adalah di khuatiri ketulenannya.

o Dan tidak di jamin berkesan kerana tiada panduan dan pemantauan dari pegedar Shaklee yang Sah dan terlatih

• Pembeli tidak mengenali siapakah Pengedarnya (yang berselindung dibalik nama Lazada, 11st Street dan sebagainya). Maka tidak bertanggung jawab sekiranya pembeli mendapat kesan yang negatif.

• Pembeli tiada hak untuk mendapat bimbingan konsultasi dari mana-mana pengedar Shaklee yang lain kerana tidak membeli dari pengedar Shaklee yang sah dan terlatih seperti Pengedar Shaklee di bawah rangkaian #SupermomShaklee

.

Kesimpulannya

Menyesal Beli Shaklee di Lazada, 11street dan seangkatan dengannya 🙁

READ :  Pengambilan Vitamin C Berkesan Menghasilkan Kulit Cantik dan Berseri

1. Barang dah nak expired
2. Tak dapat konsultasi eksklusif dari penjual
3. Kadang barang tak sampai
4. Penjual Shaklee menggunakan orang tengah spt di Lazada bakal diterminate kerana melanggar undang2 shaklee.

5. Ketulenan produk diragui !

kalau geng nak beli shaklee di sana silakan, memang murah giler tapi dorang menindas pengedar shaklee yang lain.

Terpulanglah Adek nak beli dekat siapa?

Tapi ingat, saya kejam orangnya. Saya hanya berikan layanan istimewa untuk Customer saya sahaja tau.

  • Jadual makan
  • Follow up
  • Consultation (amboi macam Doktor pulak)

Boleh berhubung dengan saya terus.
100% Layanan Istimewa untuk awak.

Kalau ada masalah nanti saya boleh panjangkan pertanyaan tu kepada Nutritionist Shaklee. Tak de nak pandai2 sendiri.

.

Tak manis lah kan. Beli dekat orang lain, tapi nak tanya cara makan vitamin dengan saya

Senang cite camni lah…
Kau cuba bayangkan kau beli barang kat Tesco Penang. Tapi nak minta customer servis kat Giant. Confirm,diorang tak layan

Begitulah sekali. Opsss!

READ :  Pengidap Kanser Servik Kembali Pulih Setelah Pengambilan Vivix Shaklee

Jadi, demi keselamatan dan kesihatan pihak tuan/puan. Belilah dari ejen Shaklee yang berdaftar dan bukannya dari website E Dagang. Sudah pasti, tiada keraguan mengenai ketulenan produk dan konsultasi lebih tepat

Beli dari kami, dan kami akan guide tuan/puan dengan konsultasi yang betul.

————————————

(i) Hubungi Saya :

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, sila hubungi :
 .
✆ SMS | WhatsApp : 013 4211 610 [Nadia]
.
📱 Link Terus untuk Whatsapp :
http://www.wasap.my/60134211610
http://www.wasap.my/60134211610
.
📩 Email : nornadiamansor@yahoo.com
.

(ii) Buat belian di cawangan Shaklee terdekat

Walk In ke mana mana cawangan Shaklee berdekatan,  gunakan ID 866457 untuk dapatkan supplement anda dgn Harga Sungguh Menjimatkan
.
Akibat Beli Produk Shaklee Di Lazada,Seribu Penyesalan was last modified: by
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Link Berkaitan

Berpengalaman lebih 6 tahun sebagai Shaklee Business Leader . Saya menjalani perniagaan Shaklee secara sepenuh masa , secara ‘online’ dan ‘offline’ .

Saya disini ingin berkongsi dengan anda maklumat,tips dan info kesihatan yang berguna, dan ada yang saya tuliskan mengenai pengalaman saya sendiri.

Hubungi saya secara terus

Call/Whatsapp : +6013-4211610
Link Whatsapp : http://www.wasap.my/60134211610

You may also like

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.