PANAS!!! ALFALFA & ESP VITAMIN HOT BUAT KAUM ISTERI

*Entry untuk 18 tahun ke atas yer! (^_-)

Masih ingat dengan entry saya tentang ESP bantu menganjalkan payudara

 ESP yang sentiasa menjadi pilihan ramai!

Ya! Seperti yang kita sedia maklum, payudara tidak mempunyai tulang, sekadar tisu dan otot di dada sahaja. Dengan protein yang baik (ESP), dapat menganjalkan kembali otot2 di sekitar dada termasuklah otot di bahagian punggung juga. Opsss!

 Alfalfa buat isteri yang 'hot' ;)

Satu lagi supplement yang sentiasa menjadi pilihan si isteri ialah Alfalfa. Alfalfa bukan sahaja bertindak sebagai milk booster, malah banyak khasiatnya buat kaum hawa terutamanya.
  • Milk booster**
  • Mengatasi masalah keputihan**
  • Mengetatkan vagina**
  • Mengurangkan masalah sembelit**
  • Mengurangkan masalah alergi**
  • dan banyak lagi....
Jom saya kongsikan testimoni 'panas' untuk tatapan mereka bergelar isteri. Sihat dan cantik untuk suami, apa salahnya kan? Ikuti perkongsian pelanggan Puan Beeha Yunos tentang Alfafa & ESP dalam hubungan suami isteri.
salam semua..saya nak share pengalaman customer saya..pasal Alfalfa dan ESP..ehehe..belom seminggu makan alfalfa dah kena puji tinggi melangit oleh en suami..ehehe..bg saya tak salah kan sbb utk kerukunan rumah tangga gak..ahakss..ye laa..sebabkan entry perkongsian cik Ciput Bob tu, ramai berkobar2 ambik alfalfa sebotol terus..nyata tak sia2 katanya..saya tumpang gembira :) ..

dan sorg lagi customer saya yg ambik ESP (ade ambik lain2 gak) en suami dia puji perubahan pada Breast dan punggung xxxx..tak yah g cucuk2 kan..ehhee..tu belom sebulan tu...kalau dah lama agak2 ape lg ye perubahan mereka2 yg lain kan
.
Ini pula pendedahan Pn Ifa (nama FB Ciput Bob, pelanggan Pn Iffah Anuar) mengenai kehebatan Alfalfa dalam kehidupan seorang isteri.
Itu lah rahsia ifa skrg nih. Perkara yg x pernah ifa fikir n mimpikan pun (pujian dr hubby tentang nikmatnya hubungan suami isteri) mendapat pujian selama ini. Nak tahu rahsianya.............ALFALFA LAH...... betul, ifa mkn mmg niat utk tambahkan susu ibu, sbnrnya ifa dpt tahualfalfa ni juga utk eratkan hubungan suami isteri, tp x lh sampai tergerak hati nak niat ke arah itu.

tapi, pujian suami 3 hari lepas benar2 memeranjatkan ifa. x sangka... selama 4 bulan pengambilan set 3M Platinum sejak dari dalam pantang lagi secara konsisten n disiplin, ini lah hasilnya.... pertambahan susu ibu sekaligus memberikan kenikmatan dalam hubungan suami isteri yg menjadi faktor kebahagiaan rumah tangga kami.

Jom kita ketatkan mana-mana yang dah longgar..Opss!!!


* Testimoni ini adalah pengalaman customer dan hasil dari setiap consumer mungkin berbeza. Namun ini tidak bermakna vitamin ini boleh mengubat atau menyembuhkan penyakit. Sila consult dengan pengedar anda untuk lebih lanjut.



SMS | WhatsApp : 013 4211 610
Blog Shaklee : http://greenvitamin.net

Setiap pembelian di laman BUTIK IMPIANNA, anda layak menerima hadiah istimewa , jadual pengambilan vitamin, tips ekslusif , konsultasi percuma berterusan dan layak dijemput ke ekslusif group di FB.

0 comments: